SCHAGEN– Landal GreenParks heeft een nieuwe kustbestemming geopend. Landal Résidence Westduin, gelegen in de prachtige duinen van Sint Maartenszee (gemeente Schagen), verwelkomt op 15 april de eerste gasten. Het kleinschalige complex bestaat uit 18 luxe appartementen, op korte loopafstand van het zandstrand aan de Noordzee.

Sint Maartenszee biedt alle ingrediënten voor een rustige vakantie, ver weg van de drukte. De luxe en hoogwaardig uitgevoerde appartementen liggen pal in de duinen en lenen zich uitstekend voor een heerlijke vakantie. Voor de kinderen zijn er veel leuke activiteiten en attracties in de omgeving.

18 luxueuze appartementen

Landal Résidence Westduin beschikt over drie verschillende types luxe appartementen, in oppervlakte variërend van 62 m2 tot 120 m2 en geschikt voor 4 en 6 personen. Ze beschikken over een luxe interieur en een ruim balkon of mooi terras met uitzicht. De appartementen op de begane grond zijn geschikt voor huisdieren, die op de bovenste verdieping zijn uitgerust met een sauna en bieden een schitterend uitzicht.

Landal Résidence Westduin is de ideale luxe bestemming om lekker relaxed te genieten van de duinen, het strand en de zee. Direct naast de appartementen is de strandopgang en ligt een uitkijkpunt in de duinen. Via de strandopgang is het 10 minuten lopen (of 3 minuten fietsen) naar de twee strandtenten aan het begin van het mooiste strand van Noord-Holland. Natuurliefhebbers kunnen volop genieten van de vele wandel-, fiets- en mountainbikeroutes door de duinen, langs de bollenvelden en het strand. Op korte afstand liggen schilderachtige Noord-Hollandse plaatsen als Alkmaar, Schagen, Schoorl en Bergen met diverse winkelmogelijkheden en culturele activiteiten.

www.landal.nl/parken/residence-westduin

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks ontstond in 1954 in Nederland en heeft nu meer dan 100 locaties in negen Europese landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk. Het Verenigd Koninkrijk is het negende bestemmingsland waar Landal GreenParks actief is. Het bedrijf biedt 15.000 vakantiehuizen aan, heeft 3.000 medewerkers en biedt 11,4 miljoen overnachtingen aan 2,2 miljoen gasten per jaar.