JULIANADORP - Het overlijden van een levenspartner heeft een enorme (emotionele) impact op je leven. Je leven lijkt stil te staan. De leegte en pijn kan intens zijn. Allemaal ervaringen die je kan tegenkomen als je met verlies van een levenspartner te maken krijgt. Om deze emoties met elkaar te delen, alles te laten zijn, kan deze groep helpend zijn tijdens je rouwproces. Het kan je helpen opnieuw richting te geven naar de toekomst.


Daarom start Mee & de Wering in September een rouwverwerking groep in Julianadorp voor inwoners uit de gemeente Schagen en Den Helder. Een groep voor inwoners van 18 jaar en ouder waarvan hun partner minimaal een half jaar is overleden. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de trainers en wordt gekeken of de groep passend is bij je vraag.

Tijdens de groepsbijeenkomsten wordt kennis, nieuwe inzichten over rouw, herkenning, erkenning, steun en deskundigheid gedeeld, dit alles met veel zachtheid.

De groep bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur op de donderdag ochtend. De groep wordt begeleid door professionals. Iedereen kan zich zonder verwijzing aanmelden. Na je aanmelding is er een kennismaking/intakegesprek met de trainers. Je kunt je aanmelden via de website : meewering.nl of mailen met:

F.Brucher@meewering.nl
J.Leermakers@meewering.nl

De kosten van de groep zijn 15 euro.