SCHAGEN - ’Op naar 2020’ is een vrolijk cabaretprogramma, op de dag van de landelijke intocht van Sinterklaas met liedjes, gedichten en conferences en veel hapjes. Over familiefeesten- en vetes, fijne herinneringen, terugkerende Piet-discussies, teleurstellende surprises en cadeaudilemma’s.


Rop Janze speelt de familie Van Driel. De kinderen kibbelen met elkaar in het bijzijn van hun moeder over wie de kerststal erft. Wie krijgt de stal uiteindelijk? Annie van Driel presenteert het poëzieprogramma ’Dichter bij December’. Rop kruipt in de huid van diverse dichters die zich op zeer uiteenlopende manieren hebben laten inspireren door het thema ’decembermaand feestmaand’.

Janze laat niet alleen zien hoe de familie Van Driel kerst viert, maar ook hoe BN’ers dat doen. Met zijn publiek gaat hij dieper in op kerststress en kerstgenot. Hij blikt terug op het afgelopen jaar en kijkt wat 2020 ons gaat brengen. De oude vertrouwde Sinterklaasliedjes worden in compleet andere uitvoeringen gezongen en gedanst. Voor zowel de liefhebbers als de haters van de decembermaand belooft de ’Decembershow 2019’ een feestje te worden!

Rop Janze (Comedytrain) is regelmatig in het land te zien als Poëzie Jukebox. Hij maakte twee cd-albums waarop duetten met o.a. Richard Groenendijk en Astrid Nijgh.

Datum: zaterdag 16 november 2019
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,00

www.ropjanze.nl.