SCHAGEN - Als je nu in groep acht van de basisschool zit, ga je in augustus naar het voortgezet onderwijs. Een grote stap en een spannende tijd, want: welke school kies je?

Het is dit jaar niet mogelijk om activiteiten op de locaties te organiseren, maar door de online Regius Tour en Regius Live te bezoeken kun je toch kennis met de school maken!

Regius Tour – online rondleiding
In de online Regius Tour op de website van de school kun je sfeer proeven en in filmpjes kennis maken met de verschillende locaties/opleidingen, medewerkers én natuurlijk leerlingen! Je wordt aan de hand van twee leerlingen door de gebouwen meegenomen, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium. Alle opleidingen komen aan bod, je kunt met een button door de hele school klikken. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Regius Live - online voorlichtingsavonden ouders/verzorgers
Op maandag 1 en woensdag 3 februari 2021 organiseert het Regius College via livestreams interactieve kennismakingsavonden per opleiding voor ouders/verzorgers. Natuurlijk zijn leerlingen uit groep 8 van harte welkom om samen met hun ouders mee te kijken. Er is via een chatfunctie gelegenheid om vragen te stellen aan een panel van teamleiders en docenten. Het programma en de digitale deelnamelink staan op de website.

Kijk voor meer informatie op www.regiuscollege.nl/groep8.