SCHAGEN -

Wie en wat is Dansschool ReBounce?
Renate Overgoor is eigenaresse van deze gezellige en laagdrempelige dansschool in Schagen. “Een dansschool waar iedereen welkom is, met passie voor dans.’' Na het jarenlang turnen heeft Renate de stap gemaakt om een eigen dansschool te starten in Schagen, dit jaar bestaat de dansschool alweer 5 jaar, een MIJLPAAL! Een JUBILEUM jaar dus! De dansschool bestaat uit zo’n 120 leerlingen en Renate geeft; streetdance - hiphop - modern en kleuterdans. Alle danslessen geeft ze zelf, wel zo leuk.

Naast de reguliere danslessen zijn er inmiddels ook WEDSTRIJDTEAMS gevormd. Zij doen mee aan regionale danswedstrijden. En met succes, in 2017 werden ze 3e bij het NK en ook dit jaar mogen ze weer deelnemen aan het NK. ‘Het is een uitdaging voor mij om andere te inspireren en te prikkelen met mijn passie voor dans’ , aldus Renate. Dansen draagt bij aan een gezond en fit lichaam, maar maakt mij vooral erg gelukkig. Wat is er nu mooier dan dit gevoel met anderen te kunnen delen?

Een week bij Renate is dan ook nooit hetzelfde. Met diverse optredens en shows, administratie en voorbereidingen op de lessen is Dansschool ReBounce de rode draad door haar leven. Iets wat ze onmogelijk kan missen en een deel van haar is geworden. Ze kan niet wachten alle kinderen (weer) te verwelkomen in de Dansschool in Schagen.

GRATIS proefles?
Bel 06-20687104
www.dance-rebounce.nl