ARNHEM - In 2018 was de regio rondom Egmond aan den Hoef in de ban van de zogeheten ‘SUV-steker’; een nietsontziende messensteker die willekeurig hardlopende en fietsende vrouwen vanuit zijn auto belaagde. In 2019 slaat hij opnieuw toe in Barsingerhorn, een dorp nabij Schagen. Politie en Justitie staan op scherp en weten na een bloedstollend onderzoek en technisch recherchewerk de dader op te sporen.

In het programma ‘Misdaadcollege’ van Omroep WNL vertellen politie en justitie voor één keer hoe ze deze geruchtmakende zaak wisten op te lossen. Onder leiding van Rick Nieman geven de onderzoeksleiders van de politie, de Officier(en) van Justitie en andere directbetrokkenen openheid van zaken. Het publiek in de zaal heeft daarbij de mogelijkheid om vragen stellen over het verloop van het onderzoek.

Heeft u de zaak van de SUV-steker met speciale aandacht gevolgd? Bijvoorbeeld omdat het tot onrust in uw omgeving leidde, u een van de slachtoffers kende of zelf niet meer alleen durfde te hardlopen? Wilt u eventueel een vraag stellen aan een van de directbetrokkenen over het onderzoek of het proces? Of heeft u een andere reden waarom u de opnames wilt bijwonen? Meld u dan snel aan om aanwezig te zijn bij de opnames van ‘Misdaadcollege’ in de voormalige Koepelgevangenis in Arnhem op woensdag 1 april!

U kunt zich aanmelden via dit formulier.