SCHAGEN - De vraag naar multifunctionele en betaalbare bedrijfsruimtes blijft toenemen. De 56 boxen die PNO Garagebox in 2021 op bedrijventerrein De Lus 11 in Schagen voltooide, zijn inmiddels verhuurd. PNO Garagebox start binnenkort met de bouw van fase 2, waarbij nog eens 46 opslagruimtes worden gerealiseerd.

Garageboxen zijn multifunctionele ruimtes die met name populair zijn bij kleine ondernemers. Voor timmer-, schilder- en installatiebedrijven zijn de units bijvoorbeeld ideaal om gereedschap en materialen in op te bergen en in te klussen. Ook webshop eigenaren, pakketvervoerders, klussers en liefhebbers van gemotoriseerde voertuigen weten hun weg naar een garagebox te vinden.

Bewaakt terrein
Het nieuwe garagebox complex van PNO Garagebox komt pal naast het bestaande complex. Het terrein is volledig omheind, heeft twee toegangspoorten en is uitgerust met zonnepanelen en camerabewaking. Beveiligingsbedrijf Spyke Security uit Alkmaar houdt 24/7 toezicht op het terrein. De toegangspoorten en de overheaddeuren van de boxen zijn te ontsluiten via een app op de mobiele telefoon. Elke garagebox heeft een eigen adres en postbus. Het terrein is ruim opgezet, zodat huurders makkelijk kunnen laden, lossen en parkeren. Verder beschikt het complex over een toiletvoorziening die wekelijks wordt schoongemaakt en waar stromend water aanwezig is.

Meerdere type units
Het complex bestaat uit meerdere type units. Op de begane grond komen 15 large boxen, met afmetingen van 3 meter breed, 7 meter diep en 3 meter hoog en zijn voorzien van een elektrische overheaddeur. Daarnaast zijn er twee gekoppelde large boxen. Deze boxen zijn verbonden via een loopdeur in de tussenliggende muur.

Units op de etage
Op de verdieping komen etage-boxen van 3 meter breed, 7 of 3,5 meter diep en 2,5 meter hoog. De boxen op de verdieping zijn ideaal voor de opslag van huisraad, archief en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De scherp geprijsde etage-boxen zijn bereikbaar via een goederenlift en een trap.

Units met zij-ingang

Aan één zijde van het complex komen units met een eigen zij-ingang. Deze ruimtes zijn toegankelijk via een loopdeur en voorzien van ramen met draai kiepfunctie. Dat maakt deze units zeer geschikt als showroom of kantoorruimte.

Alle units zijn afgewerkt met LED-verlichting, geïsoleerde overheaddeuren, gecoate vloeren en wanden en diverse stroompunten.

Over PNO Garagebox
PNO Garagebox is onderdeel van PNO Projectontwikkeling BV uit Alkmaar, een familiebedrijf gespecialiseerd in kantoorgebouwen en opslagruimtes. Huurders huren rechtstreeks van PNO Projectontwikkeling en kunnen rekenen op een goed persoonlijk contact en korte lijntjes.

Meer info: www.pnogaragebox.nl