SCHAGEN - Pink Sheep is een Pink Floyd tribute band met een repertoire bestaande uit stukken van’Dark Side Of The Moon’, ’Wish You Were Here’, ’Animals’ en ’The Wall’.

Dit project is ontstaan uit een jongensdroom om ooit eens deze fantastische muziek zelf tengehore te kunnen brengen op de bühne. Wij vinden het geweldig om deze droomte kunnen verwezenlijken en om deze met jullie te kunnen delen!

Enkele quotes van onze bandleden:
Ivo Meijer, gitarist: ,,Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar ontzettend fan van deze muziek, mede dankzij mijn vader. Er is toch altijd wel de droom geweest om deze muziek eens een keer live te gaan spelen. Die droom is nu eindelijk werkelijkheid geworden!”Louis Braam, toetsenist: ,,Al sinds de 3e klas van de middelbare school ben ik helemaal (zeg maar gerust obsessief) gek op deze muziek. Het begon met ’The Wall’ en ’Dark Side Of The Moon’. Twee jaar lang luisterde ik non-stop op mijn old-skool iPod Nano. Mensen die mij goed kennen spoorden me aan: ,,Je zou eigenlijk in een Pink Floyd Tribute moeten spelen!”

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl