SINT MAARTENSVLOTBRUG - Ook dit jaar organiseert Landschap Noord-Holland de paddenstoelendag in het Wildrijk, het jaarlijkse natuurfeest in de herfst voor jong en oud. Kom zondag 20 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur en ga mee op zoek naar paddenstoelen in dit prachtige bos.

Het Wildrijk is goed bereikbaar, de wandelingen zijn maximaal een uur en samen met de gids heb je een grote kans om bijzondere soorten te vinden. Voor kinderen is dit fijne bos van beperkt formaat een hele leuke plek om kennis te maken met de natuur.

Volwassenen kunnen genieten van paddenstoelen tijdens excursies om 11.00, 13.30, 14.00 en 15.00 uur. Voor kinderen is er een speurtocht, bij het kampvuur kunnen broodjes gebakken worden en rond 12.30 uur wordt een heuse heksensoep geserveerd.

De promotiewagen van Landschap Noord-Holland is aanwezig evenals diverse kraampjes met leuke natuurproducten, koffie, thee en eigengemaakt gebak. Je ziet ook een mandenmaker aan het werk en er loopt een echte kabouter rond! Kom ook naar dit gezellige natuurfeest in herfstsfeer!

Wanneer: zondag 20 oktober 2019 van 11.00 tot 16.00 uur.
Waar: Ingang Wildrijk: tegenover parkeerterrein aan de Zeeweg, Sint Maartenszee.
Entree: Donateurs hebben gratis toegang op vertoon van hun Natuurpas. Volwassenen 1 euro en kinderen 0.50 cent. Je kunt ter plekke betalen, alleen contant en graag gepast. Reserveren is niet nodig. Kom gezellig langs!
Zie ook www.gaatumee.nl.