Wim M. P. Wesselink is overleden, de voormalig burgemeester van de gemeenten Warmenhuizen en Harenkarspel. Hij was drager van de zilveren penning van verdienste van de voormalige gemeente Harenkarspel en Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Wesselink was in de periode 1972-1989 burgemeester van de gemeenten Warmenhuizen en Harenkarspel. Op het moment dat die gemeenten samen met de gemeente Sint Maarten fuseerden tot de gemeente Harenkarspel, in 1990, was de heer Wesselink met pensioen. De gemeente Harenkarspel is in 2013 samen met Zijpe en Schagen gefuseerd tot de nieuwe gemeente Schagen.

De heer Wesselink werd bij zijn afscheid in 1989 beschreven als een ‘niet gemakkelijke maar altijd eerlijke bestuurder’. Na zijn pensionering bleef Wim Wesselink wonen in Tuitjenhorn. Hij bleef ook steeds betrokken en bevlogen bij de gebeurtenissen in zijn omgeving. Met name de zorg voor de ruïne van de dwangburcht ’t Huys te Nuwendore bij Eenigenburg ging hem na aan het hart, evenals een juiste weergave van de historie van deze regio. De heer Wesselink werd 92 jaar.