DEN HELDER - Vanaf vrijdag 5 maart 2021 is de Noordkop een baby- en kinderkleding winkel rijker! Petite Romée opent zijn deuren aan de Reigerstraat 22 te Den Helder. De collectie bestaat uit leuke items voor zowel jongens als meisjes van 0 tot 6 jaar. Ook is er een speciale collectie voor premature baby's.

De combinatie van stoere basics met de tuttige Spaanse merken zorgt ervoor dat het een concept is wat je nog niet eerder is de Noordkop hebt gezien.
Denk hierbij aan stoere jeans en hoodies voor de jongens en leuke jurkjes met maillots voor de meiden.

De naam Petite Romée is afgeleid van onze dochter Skye Romée, die nu 1,5 is. De webshop is eind september al gelanceerd en loopt boven verwachting. Het was dus tijd om een stap verder te kijken. Een echte winkel waarbij mensen ook de kleertjes kunnen zien, voelen en passen is een droom die uitkomt. De locatie is op loopafstand van het centrum met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De winkel is woensdag, vrijdag en zaterdagochtend geopend. De mogelijkheid om buiten deze tijden op afspraak te komen winkelen is er altijd. Wij willen klanten het complete plaatje aanbieden: Winkelen onder het genot van een hapje en drankje.

Op dit moment wordt de laatste hand aan de winkel gelegd en vanaf vrijdag 5 maart is iedereen van harte welkom.
Afspraken kunnen ingepland worden via petiteromee@gmail.com, via 0631763663 of aan de deur!

WEBSITE: https://www.petiteromee.nl/