SCHAGEN - Motortoerclub MTC The Wolves uit Schagen organiseert op zondag 9 juni een motortoerrit van ongeveer 100 kilometer. Bestemd voor iedereen die samen met anderen een mooie en ontspannen route door Noord Holland wil rijden.

Het maakt niet uit op wat voor soort/type motor je rijdt, ongeacht je leeftijd, man of vrouw, je bent meer dan van harte welkom.

De merken en type motor waarop binnen de club gereden wordt is zeer uiteenlopend, dit gaat van Kawasaki, Yamaha, Suzuki, BMW, KTM, Harley en Indian.
De Open Opstaprit op zondag 9 juni start om 11.00uur vanaf de thuisbasis: Wijkvereniging Groeneweg aan de Iepenlaan 56 in Schagen. De koffie of thee staat vanaf 10.00uur voor je klaar.

Na de motortoerrit is tevens een goed moment om nader kennis te maken met deze gezellige motorvriendenclub. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.
Lijkt het je wat? Deelname is helemaal gratis. Opgeven via een mailtje naar info@mtcthewolves.nl heeft de voorkeur.

Meer informatie en een impressie van de club vind je op de website https://www.mtcthewolves.nl, https://www.facebook.com/groups/mtcTheWolves of op Instagram: motortourclubthewolves