SCHAGEN - Van 14 tot 18 oktober is het ‘De week van de mediation’, met dit jaar ‘Familiemediation’ als thema. Mediation is een manier waarmee een (dreigend) conflict kan worden opgelost. Met behulp van een neutrale, onpartijdige mediator komt men tot een door beide partijen gedragen oplossing.


Cinderella Kruijff en Ria Rijntjes zetten daarom als mediators op donderdag 17 oktober de deur van hun kantoor in Schagen open. In de ochtend mag iedereen tussen 9.00 en 12.00 uur binnenlopen om vrijblijvend vragen te stellen over alles wat met familiemediation te maken heeft. Bijvoorbeeld uit elkaar gaan of scheiden, ouderschap, omgang en de financiële gevolgen daarvan, conflicten bij het verdelen van een nalatenschap of andere zaken die kunnen spelen binnen een familie. Men kan onder andere antwoord krijgen op vragen over wat er allemaal geregeld moet worden, tips krijgen over hoe zaken aangekaart kunnen worden, of hoe je kinderen kunt voorbereiden op een scheiding en nog veel meer.

In de middag is men tussen 13.00 en 16.00 uur welkom voor een ‘Ouderschapsplan-check’. Kruijff en Rijntjes kijken kosteloos samen met u of uw ouderschapsplan nog up-to-date is. Er wordt gekeken of de daarin gemaakte afspraken, zowel de zorg en omgang als de financiën, nog goed uit te voeren zijn voor beide partijen en of deze nog passend zijn bij de leeftijdsfase van uw kind(-eren).

Informatie
www.kruijff-rijntjes.nl, Kruijff en Rijntjes Mediation, Training & Coaching: donderdag 17 oktober van 9-12 en 13-16 uur bij Kantoor Kruijff en Rijntjes, Noord 112a (achter het woonhuis 112) 1741 BG, Schagen.