SCHAGEN - Op de dag dat de Uitmarkt zou zijn geweest opent Da Capo tussen 12.00u en 16.00u haar deuren voor belangstellenden. Docenten spelen iets op hun instrument en geven antwoord op alle vragen. De Open Dag is deels in het gebouw van Da Capo in Markt18 te Schagen en deels online.

Markt 18
Dit alles uiteraard onder het Corona protocol, de routing zorgt dat vertrekkende belangstellenden de binnenkomers niet treffen. Anderhalve meter wordt gegarandeerd en er zijn ontsmettingsmiddelen voorhanden, dus je kunt coronaproof een proefles doen.

Online
Wil je meer weten over de muzieklessen die worden gegeven op Da Capo, maar kan niet naar Markt18 komen? Dan is er een online alternatief! Op de website van Da Capo (www.dacaposchagen.nl) kan je op 5 september een link vinden voor Da Capo TV via Facebook.

Ook na de open dag kan je natuurlijk informatie krijgen of een proefles of probeercursus (6x) volgen op zang, viool, fluit (blok en dwars), trompet, saxofoon, piano, keyboard, harp, gitaar, bas of slagwerk. Doordat we een nieuwe groepsruimte hebben worden er dit seizoen meer groepslessen en workshops georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen, van ‘muziekplezier van 0-4’ tot ‘Da Capo on Stage’ en de ‘Seniorenband’. Dus houd de website (www.dacaposchagen.nl) in de gaten!

Een instrument bespelen? Zingen?
Bij Da Capo kun je zó beginnen!