SCHAGEN - Het Mantelzorgcentrum organiseert op woensdag 5 april een gratis bijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Schagen. De bijeenkomst is in het kantoor van het Mantelzorgcentrum (Witte Paal 347). Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van consulent mantelzorg Marianne Weel van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst start om 10.00 uur. Mantelzorgers uit Schagen melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Mantelzorgcentrum

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.