DEN HELDER - KopGroep Bibliotheken organiseert dinsdagmorgen 13 april samen met Lonneke Deutekom van ‘She Knows How’ een online workshop voor werkzoekenden. Deze inspirerende workshop start om 10.00 uur en is gratis te volgen. Het is een aanrader voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het solliciteren.

“Mensen moeten weten wie je bent, wat je kunt en wat je verhaal is,” stelt Lonneke. “Niet alleen online, maar ook offline. Een goed netwerk hebben hoort bij het sollicitatieproces . Wie ken jij allemaal en wat zouden deze mensen voor jou kunnen betekenen tijdens je zoektocht naar een baan? Deze zaken komen allemaal aan bod tijdens de workshop.”

Lonneke Deutekom heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van communiceren en organiseren. Ze geeft de deelnemers tips, deelt verhalen en vertelt hoe deelnemers hun netwerk en zichtbaarheid kunnen vergroten.

Gratis aanmelden
Aanmelden en meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken.