NIEUWE-NIEDORP - Het bureau Nico Dekker ontwerp & bouwkunde in Nieuwe Niedorp heeft een andere organisatievorm gekregen. Samen met zakenpartner Mark Ivangh gaat het bureau verder onder de naam Taats Architecten & Bouwkundigen. De nieuwe naam zal tijdens de open dag op zaterdag 6 april gelanceerd worden.

Er is gezocht naar een stoere, vakgerelateerde naam. Taats heeft verschillende betekenissen. In de wereld van de architectuur wordt gesproken over een taatsdeur en een taatsscharnier.

Eigenzinnig ontwerpen, samen met de klant!
Het bureau heeft zich in de afgelopen 11 jaar stevig in de markt gezet. Vooral regionaal is Nico Dekker met zijn eigenzinnige ontwerpen bekend. Zijn kracht is en blijft de samenwerking met de klant. Het is de kunst om goed naar de wensen en vooral ook naar de ideeën van de klant te luisteren. Het wensenpakket wordt in een schets uitgewerkt en met de klant besproken. Taats verandert niets aan deze werkwijze en creëert een huis dat past, een thuis.

Begeleiding van het bouwproces van A tot Z
Ook heeft de ervaring geleerd dat klanten het waarderen als zij van tevoren een gefundeerd kostenoverzicht ontvangen. Taats doet niet anders en biedt de klant een bouwbudgetbeheersingsplan aan waarin is opgenomen de grondaankoop, vergunningaanvraag, tuinaanleg, keuken, badkamer en verlichtingsplan. De architecten van Taats vinden het belangrijk dat de klant met een gerust hart aan de bouw van zijn droomhuis begint.

Energie nul
De architecten houden rekening met de maatschappelijke veranderingen die op energiegebied plaatsvinden. Energiezuinige woningen kunnen al worden overtroffen door energie nul en soms zelfs door energie plus woningen.

Stap eens binnen in de wereld van Taats
Bij Taats kun je zo binnenstappen. Op korte termijn een afspraak maken is gemakkelijk gedaan, ook voor een verandering en uitbreiding aan een bestaande woning. Wil je alvast vrijblijvend kennismaken met het team Taats kom dan naar de Open Dag op zaterdag 6 april van 11.00 – 16.00 uur. Je bent van harte welkom!

Taats Architecten & Bouwkundigen
Dorpsstraat 231a
Nieuwe Niedorp
www.taats.nl