De provincie Noord-Holland vervangt de kruising van de Provincialeweg (N241) met de Kogerlaan en Snevert in Schagen door een rotonde. Tijdens deze werkzaamheden is de Kogerlaan tot eind december 2016 afgesloten.

Per direct wordt nu ook de afrit van de N241 (nieuw aangelegde parallelweg) naar de Snevert afgesloten tot eind december 2016. De oprit vanaf de Snevert naar de N241 blijft wel in gebruik.

Na aansluiting van de Snevert op de N241 (nieuwe parallelweg) bleek de op- en afrit naar de N241 tot onveilige situaties voor het autoverkeer te leiden. Om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te waarborgen heeft de provincie samen met aannemer Boskalis besloten om per direct de afrit van de N241 naar de Snevert af te sluiten.

Omleiding autoverkeer

Het autoverkeer wordt via de Haringhuizerweg en Lutjewallerweg naar de Snevert en achterliggende bestemmingen omgeleid. De oprit vanaf Snevert naar de N241 blijft wel in gebruik. Voor (brom)fietsers wijzigt de verkeerssituatie niet. Een omleidingskaart vindt u hieronder:

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 - 020 06 00 (gratis) of per e-mail infoN241@noord-holland.nl . De werkzaamheden zijn ook te volgen via de projectpagina N241 Herinrichting tussen Schagen en Verlaat.