ZIJDEWIND - Het volleybaltoernooi op de kermis Zijdewind is onder prima weersomstandigheden in de aangepaste vorm naar ieders tevredenheid verlopen.

Exact om 17:00 uur ging het vanwege de Corona perikelen aangepaste toernooi onder een heerlijk najaarszonnetje van start. Er werd deze keer niet om prijzen gestreden, al was daar aan de instelling bij de wedstrijden niets van te merken.

De sportieve eer en gezelligheid stond ook nu evengoed hoog in ’t vaandel, maar door de registratieplicht konden er helaas weinig of geen toeschouwers worden toegelaten.Bij ieder team was er een maximum aantal van 12 personen toegestaan. Met 6 veldspelers en 6 reserves die tevens als toeschouwer fungeerden. Er werd zo min mogelijk van veld gewisseld en de deelnemers werden door het kermiscomité en een aantal vrijwilligers voorzien van broodjes en drankjes.

De instructies en informatie werden door iedereen uitstekend in acht genomen. Het toernooi was zelfs boven verwachting verlopen. Een mooie opsteker die vertrouwen geeft voor de komende activiteiten die in aangepaste vorm voor zondag en maandag ook nog door het kermiscomité zijn georganiseerd. Voor de kinderen waren er gelukkig ook genoeg attracties aanwezig, zodat ook zij deze dagen volop konden genieten.