SCHAGEN - Vergelijkingswebsite Knibble.nl heeft een fantastische mijlpaal behaald. Namelijk op de vergelijkingspagina voor laptops (https://knibble.nl/laptop), hebben maar liefst 100.000 mensen, voordat zij hun laptop aankochten, laptops via Knibble.nl vergeleken. Voor een vergelijkingswebsite die nog maar 3,5 jaar bestaat, is dit een enorm aantal. En het einde lijkt nog niet in zicht. Het aantal mensen dat Knibble.nl bezoekt om laptops of ander elektronica te vergelijken neemt alleen maar toe. Steeds meer mensen lijken hun weg gevonden te hebben naar Knibble.nl, wanneer men de aanschaf van elektronica overweegt.

Wie is Knibble.nl?
Knibble.nl werd eind 2015 in het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp opgericht door een creatief en hecht team. Het doel van Knibble.nl is om een transparante en eerlijke vergelijkingswebsite te zijn op het gebied van consumentenelektronica. Naast transparantie is vooral ook het prijsverloop bepalend. Bezoekers kunnen hierdoor altijd profiteren van de allerlaagste prijs. Ook gebruiksvriendelijkheid speelt een belangrijke rol. De bezoeker wordt het op de website van Knibble.nl zo gemakkelijk mogelijk gemaakt door een handig filtersysteem. Zo is het mogelijk om enkel elektronica te vergelijken die aan jouw specificaties voldoen. Knibble.nl vergelijkt ruim 100.000 verschillende elektronicaproducten, gelinkt naar meer dan 600.000 prijzen uit bijna 200 webshops.

Hoe werkt Knibble.nl?
Niet voor niets weten zoveel mensen de weg naar Knibble.nl te vinden. Door het handige vergelijkingsmodel kun je gemakkelijk de door jou gewenste laptops en ander elektronica vergelijken. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de tientallen filterinstellingen, is het mogelijk om ook daadwerkelijk alleen laptops of consumentenelektronica te vergelijken die aan jouw vereisten voldoen. Na vergelijking verschijnt er een handig overzicht van alle voor- en nadelen en de laagste prijzen. Zet ook de 'Beknibbel-wekker' aan, waardoor je automatisch bericht krijgt als de prijs van je favoriete laptop is gezakt of als er een nieuwe aanbieding is.

Hoe kan Knibble.nl jou helpen?
Ben je op zoek naar een laptop, een koelkast of een wasmachine? Bepaal je wensen en eisen en vergelijk verschillende merken uit diverse webshops met elkaar. Zo heb je in één handig overzicht alle specificaties, productinformatie en prijzen van het product dat aan jouw eisen voldoet. Het enige wat jij zelf nog hoeft te doen is de uiteindelijke keuze te maken, waarbij je zeker weet dat dit de juiste is.