SCHAGEN - In de schaduw van de Corona tijd ontstond een uniek muzikaal avontuur. Twee bekende Nederlandse muzikanten bundelden, als buren in de Beemster, hun creativiteit en passie. Carel Kraayenhof en Leoni Jansen. Samen bliezen zij met ’Melancholie in de Polder’ nieuw leven in de stilte met een verscheidenheid aan muziekgenres, van Argentijnse volksmuziek tot Schotse melodieën. Van Dylan tot Newman en Sting en van Nederlandse tot Arabische klanken.


Naarmate de pandemie afnam, namen Carel en Leoni deze mix van muziek, verzameld uit alle windstreken, mee naar het podium. Het resultaat? Een opeenvolging van uitverkochte zalen en enthousiaste reacties van het publiek.

Nu, met het succes nog nagalmend in hun oren, stappen Leoni en Carel opnieuw in het avontuur met een gloednieuw programma: ’Melancholie in de Polder 2’. Trouw aan de beproefde methode spelen wat ze mooi vinden. Als een persoonlijk verhaal. Of het nu gaat om Keltische muziek of Argentijnse volksmuziek, een lied van Mercedes Sosa of een Nederlandstalig popnummer, of het nu instrumentale muziek is voor Bandoneon en Bodhran of een lied van Rory Block... Het komt allemaal samen omdat zij het spelen en vooral omdat zij het écht weten te vertellen.

Datum: zondag 28 april 2024

Aanvang: 15.00 uur

Entree: € 20,00

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl