SCHAGEN - Team Sportservice Schagen organiseert op woensdagmiddag 25 september in samenwerking met Atletiekvereniging TAS ‘82 een Scholierenveldloop met een Atletiek 4-kamp voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Schagen.

De scholierenveldloop is voor veel kinderen een bekend jaarlijks terugkerend evenement. Plezier en volhouden staat voorop tijdens deze mini wedstrijdloop van 1000 meter. Voor kinderen uit groep 1 en 2 is een kortere route uitgezet. Naast de scholierenveldloop kunnen kinderen deze middag ook kennis maken met verschillende atletiekonderdelen; kogelstoten, verspringen en de 40 meter sprint.

Wethouder geeft startschot
Wethouder Joke Kruit zal het startschot geven. Het parcours wordt uitgezet op en rondom de atletiekbaan van TAS ’82, Trambaan-Oost 1 in Schagen. Er wordt in verschillende leeftijdsgroepen gestart, jongens- en meisjesgroepen. De jongste leerlingen bijten het spits af en de jongens en meisjes van groep acht sluiten de middag af. Voor de snelste drie in elke groep is er een prijs, voor alle deelnemers is er een mooie herinnering.

Schrijf je in!
Inschrijven kan via de school of via Team Sportservice Schagen, telefoon: 0224-214774. Kijk op jouw.teamsportservice.nl/schagen of stuur een of mailtje met je naam, school en groep naar mdevries@teamsportservice.nl Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Je kunt je tot 10 september inschrijven. De startnummers worden naar de school verzonden, uiterlijk maandag 23 september.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique de Vries van Team Sportservice Schagen tel: 0224 – 214 774, mdevries@teamsportservice.nl.