SCHAGEN - Het Mantelzorgcentrum organiseert op woensdag 12 februari een bijeenkomst voor mantelzorgers én hun naaste uit de regio Schagen. De bijeenkomst is in Dorpshuis Kolfweid in Callantsoog. Met Mantelzorg Samen in de Wijk ontdekken mantelzorgers dat zij niet de enige zijn. Bovendien mogen zij hun zorgvrager meenemen. Dan hoeft de mantelzorger niet iemand te regelen die op hun naaste let en dat geeft rust. Bovendien is het voor beiden gezellig! De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit de regio Schagen melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Woensdag 12 februari is de eerste Mantelzorg Samen in de Wijk van dit jaar. Het thema is Winterbingo. Er zijn vele leuke prijzen te winnen. Bovendien is er voor iedereen koffie, thee en iets lekkers.

Aanmelden
De bijeenkomst is op woensdag 12 februari van 10.00 tot 11.30 uur in Dorpshuis Kolfweid, Jewelweg 7 in Callantsoog. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers en hun naaste uit de regio Schagen dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.