BARSINGERHORN - Op Golfbaan Molenslag in Barsingerhorm gaat in samenwerking met Team Sportservice Schagen en PGA pro Charles Korndörffer op dinsdag 24 september, bij voldoende aanmeldingen, een kennismakingscursus golf voor jeugd van start.

Voor wie en wat?
Jeugd vanaf 11 jaar kan tegen een minimale vergoeding meedoen aan de kennismakingscursus op golfbaan Molenslag. De kosten voor 4 lessen van een uur zijn € 15,00. Je krijgt les van een golfleraar (Charles Korndörffer) in een groep van maximaal 12 personen, je gaat aan de gang met alle technieken van golf: Putten, Chippen en Driven. De laatste les kunnen er misschien zelfs al een aantal holes gelopen worden!

De lessen zijn inclusief gebruik van alle materialen. Per keer moet de deelnemer nog wel een emmer ballen uit de ballenautomaat kopen a €2,- per emmer, dit moet genoeg zijn per les.

Golf
Golf is de derde sport in Nederland, waar je lekker en ontspannen buiten met een bal tegen de golfbaan en vrienden speelt. Golf is een sport die iedereen op zijn eigen niveau kan spelen. Door een handicap systeem kan elke speler samenspelen met iemand van een ander niveau en zo zelfs ook winnen!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in! Dit kan via schagen.inschrijventeamsportservice.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rina Blondeau van Team Sportservice Schagen, rblondeau@teamsportservice.nl of via 0224-214774.