SCHAGEN - Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Woensdagochtend 11 juli vertelt Gerda Venema wat LinkedIn voor werkzoekenden kan betekenen en legt uit hoe het online platform werkt. Ze geeft tips wat je wel en vooral niet moet doen. Deelnemers gaan aan de slag met een persoonlijk social media paspoort en een LinkedIn profiel. Handig om en laptop of IPad mee te nemen.

Gerda Venema van Trans4mate maakt mensen en organisaties zichtbaar door middel van training, coaching en fotografie. Als social media trainer weet zij hoe je jezelf het beste kunt profileren.

De maandelijkse Walk&Talk is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst waarbij thema's rond solliciteren worden besproken. Werkzoekenden delen ervaringen met elkaar, leggen contacten en krijgen tips die helpen bij de zoektocht naar een baan. Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. De bijeenkomst begint om 9.00 uur.