OUDESLUIS - Op donderdag 8 februari 2024 komt Karin Beenhakker naar het Cultuurkerkje Oudesluis. Als kunstenaar en geestelijk begeleider en samen met haar man Luc Pijman initiatiefnemer van het Tsunami-monument, geeft zij regelmatig lezingen in het land over pelgrimeren, traumaverwerking en dromen waarmaken.


Karin en Luc

Het Tsunami-monument bevindt zich in een prachtig natuurgebied, tussen ’t Zand en Oudesluis.

Het monument is een initiatief van Karin en Luc. Zij overleefden de ramp, tijdens hun vakantie op Sri Lanka bijna 20 jaar geleden. Zij voelen zich verbonden met de nabestaanden van de vele duizenden slachtoffers. Het monument biedt een plek van herdenking, bezinning en troost.

Dream it, Wish it, Do it

Karin Beenhakker is in augustus 2004 met haar gezin in ’t Zand komen wonen. Na een bewogen leven van veel omzwervingen in het buitenland, Nederland, leven in en buiten grote steden heeft zij de afgelopen 20 jaar hier haar eigen “Buitenland” gecreëerd. In haar naam is alles terug te vinden wat haar bezielt en waar ze haar werk van heeft gemaakt.

Kunst, Aandacht, Rituelen, Inspiratie en Natuur is haar passie als (levens) kunstenaar en geestelijk begeleider.

Pelgrimstocht

Het vele reizen zorgde niet alleen voor avontuur maar ook voor diepe inzichten en heling op haar levenspad. Het leven is een zoektocht en Karin en haar man Luc hebben hier letterlijk gehoor aan gegeven. In september 2018 lieten zij alles achter zich om een jaar te pelgrimeren. Ze zijn op stap gegaan met 2 ezels en in hun rugzak 3 levensthema’s: “dwars doorheen-er over heen-de weg naar thuis”.

Karin neemt jullie mee op reis in de wereld van avontuurlijke belevenissen in voor- en tegenspoed met bijzondere ontmoetingen aan de hand van deze thema’s. Zij nodigt iedereen uit die er naar verlangt zich over te geven aan het gevoel dat toeval niet bestaat, oordelen doorgaans in de weg staan en wonderen bestaan als we gewoon op weg durven gaan!

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis

Wanneer: donderdag 8 februari 2024

Hoe laat: Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur

Entree: 10,00 euro pp

Kaarten: Bij ingang of reserveer: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/