SCHAGEN - Dinsdag 3 maart organiseert het Mantelzorgcentrum een bijeenkomst voor mantelzorgers met het thema levenstestament. Natascha Stouthart-Hilber, notaris en mediator vanuit Vereniging van mediators in het notariaat (VMN), over het levenstestament. Zij legt uit waarom het voor mantelzorgers belangrijk is om een levenstestament te regelen en hoe zij dit kunnen doen. Daarnaast geeft Natascha tips en trucs over notariële zaken en juridische zaken. De bijeenkomst is in het kantoor van het Mantelzorgcentrum in Schagen vanaf 19.00 uur. Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Levenstestament
Met een levenstestament houden mantelzorgers en zorgvragers de regie in eigen hand. Zij bepalen wie de persoonlijke, financiële en medische zaken regelt wanneer zij dat zelf (tijdelijk) niet meer kunnen.

Aanmelden
De bijeenkomst is dinsdag 3 maart van 19.00 – 20.30 uur. Locatie is het kantoor van het Mantelzorgcentrum, Witte Paal 347 in Schagen. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. De belangrijkste opdracht is mantelzorgers te ondersteunen zodat zij de zorg kunnen geven en daar zelf gezond bij blijven.