SCHAGEN - Op zondag 12juni 2012 is de eerste editie van een doorgestarte kunstmarkt, in het bruisende culturele hart van het prachtige Schagen. Het initiatief wat ooit door Willem Visser is opgestart wordt hopelijk succesvol voortgezet en voor deze markt strijken rond de 40 kunstenaars neer in de sfeervolle muziektuin. De markt is van 11:00 tot 17:00.


Kunstenaars van uit het hele land, maar ook lokale artiesten, presenteren hun kunst. U kunt vele soorten kunst verwachten van schilderen tot keramiek, van glas tot grafici en van tekenaars tot vilt-artiesten. Kortom voor ieders smaak is iets te bewonderen. Daarnaast is er een muzikaal programma op het podium van de muziektuin. Close Harmony groep Change, Meezingkoor Om te Hoorn, en Close Enough zullen de kunstmarkt ondersteunen met hun repertoire, (of de kunstmarkt ondersteund de artiest, die keuze is aan de bezoeker).

Ook “de Loet 10” is open tijdens dit evenement,Wees welkom voor de markt, de omgeving, en mogelijk een terrasje. Graag tot ziens op de kunstmarkt, met muziek.