SCHAGEN - Bij kinderkledingwinkel Kleine Doerak in Warmenhuizen, is er het afgelopen Corona jaar veel gebeurd. Net als voor iedereen, was het een paar keer flink slikken toen de maatregelen werden ingevoerd. Desalniettemin, heeft eigenaresse Brenda Mettes niet stil gezeten.

Omdenken
Door de maatregelen moest er echt anders gedacht worden. Hoe bereik je de klant nog? Kunnen wij online verkopen? Hoe leveren we zonder winkel, toch kwaliteit en service? Allemaal vragen die beantwoord moesten worden. Door telkens andere manieren te bedenken wisten we toch de klanten te bereiken en hebben we toch nog iets van deze tijd kunnen maken. “Ook heeft het ons geleerd dat een fysieke winkel, en zeker voor een dorp, nog steeds een absolute meerwaarde heeft” aldus Brenda Mettes. Je ziet echt de mooiste dingen ontstaan in een dorp en zo heeft Corona toch nog iets positiefs geleverd in deze gekke tijd.

Nieuwe samenstelling
Na jaren zeer prettig te hebben samengewerkt, werd het, voor Brenda en Jolanda, tijd om het anders te gaan doen. Jolanda is haar eigen avontuur aangegaan, en Brenda is alleen met Kleine Doerak verder gegaan. Dit vergde wel enige aanpassing, maar bracht ook weer veel nieuwe energie mee. Mede daarom, heeft Brenda meteen een nieuwe Medewerkster aangenomen, Nicole Knegt. Met 20 jaar ervaring in de modebranche, een welkome aanwinst. Zij helpt met heel veel plezier de klanten op de Dinsdag en Woensdag. Best spannend voor beide partijen in deze tijd.

Nieuwe huisstijl
Zoals gezegd brachten deze veranderingen ook nieuwe energie. Zo werd er een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld, en gaat binnenkort de vernieuwde website online. De nieuwe kleuren en stijl passen weer volledig bij de tijd en uitstraling waar Kleine Doerak nu in zit. Ook zal deze huisstijl verder worden uitgebreid op de sociale mediakanalen van Kleine Doerak die actief is op o.a. Instagram en Facebook. Het is gebleken dat onze trouwe klanten ons hier goed weten te vinden en wij informeren ze dan ook met veel plezier over al het nieuws wat er elke keer weer is.

Eigen Hoodie lijn
Met trots kan Kleine Doerak melden dat er een eigen, duurzame, Hoodie lijn komt. Gemaakt van deels gerecyclede materialen en voorzien van diverse keurmerken. De Hoodie is één van de best lopende artikelen binnen Kleine Doerak. Nu wordt dat er dus ook één met een vleugje Doerak. Op sociale media zal de komende tijd meer te zien zijn over wat er komen gaat.

Tot slot
Uiteraard kan Kleine Doerak niet wachten tot alles weer normaal is, maar is tevens dankbaar voor alle trouwe klanten en support. We hopen dan ook dat de klanten zien dat wij ons echt voor hen inzetten. Kleine Doerak is klaar voor de toekomst en is altijd in beweging. We hopen dat alle ondernemers richting de zomer weer wat positief nieuws krijgen. Tot die tijd, schouders eronder. Hopelijk tot ziens bij onze prachtige winkel!