SCHAGEN - Zondag 8 juli is het keverdag in het centrum van Schagen, op de website van Keverdag Noord Holland staat het volgende:

Zondag 8 juli 2018 organiseren we, vanaf 11:00 uur, op en rond de Markt in het altijd gezellige centrum van Schagen de 14e editie van Keverdag Noord-Holland!

Een leuke dag uit voor het hele gezin! Met ruim 450 luchtgekoelde Volkswagens, een (autogerelateerde) markt, gezellige terrasjes en spetterende muziek op het podium bij de kerk. Deelname en toegang is gratis, inschrijven is niet nodig!

Voor de allerjongste Kevertalenten ontbreekt de kindertent ook dit jaar weer niet. Met onder andere kleurplaten, een springkussen en natuurlijk schmink!

Vanwege het grote succes van de afgelopen 9 jaar gaan we de ‘Bus parking only’ (alle luchtgekoelde Volkswagen bussen weer bij elkaar op de parkeerplaats) ook komend jaar weer toepassen.

Show & Shine
Tot slot zijn er ook weer mooie prijzen te winnen in diverse categorieën met de Show & Shine. Wordt jouw luchtgekoelde Volkswagen een Best of Show?

Onderdelenmarkt
Ook op onze onderdelenmarkt staan? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en met welke handelswaar u wilt komen naar onze marktmeester. Een grondplaats kost € 15,00 en een marktkraam € 30,00.

Overnachten?
Voor diegene die eerder willen komen en zaterdag op zondag willen overnachten is er weer een mooie kampeerlocatie, op nog geen 5 minuten van de meeting, geregeld! En dankzij onze sponsors Hoogsteder Elektrotechniek en Hoogsteder Entrance Systems mogen de eerste 20 aanmeldingen zaterdag op zondag zelfs gratis overnachten!

Als de eerste 20 plekken zijn vergeven kun je tegen een gereduceerd tarief terecht. Eén aanmelding/plek staat voor 2 personen, één kever of één bus met caravan of tent, inclusief stroom. Kosten voor de overnachting zaterdag op zondag zijn € 18,00, meerprijs gebruik douche: € 0,50. Wil je eerder komen of langer blijven? Meld je voor de zaterdag op zondag wel bij ons aan en neem voor de overige dagen even zelf contact op met de camping.

Alvast een kijkje nemen op de camping? Surf naar www.recreatieparkburghorn.nl Aanmelden? Stuur uiterlijk vrijdag 22 juni 2018 een mailtje naar camping@keverdagnoordholland.nl. Vermeld even met hoeveel personen en het aantal voertuigen je komt. Wees snel, vol is vol!

Routebeschrijving
Vanuit Den Helder: U volgt de N9 richting Schagen. Bij de Stolpenbrug linksaf richting Schagen over de Kanaalweg (N248). Bij de eerst volgende rotonde (na ongeveer 3 kilometer) rechtsaf slaan over de brug langs het Tennis Centrum. Vervolgens bij de tweede stoplichten linksaf het centrum in. U bevindt zich nu in de Havenstraat die na 300 meter in het Noord overgaat. Aan het einde van het Noord gaat u met de bocht mee naar links waarna u de eerste weg rechts gaat. U bevindt zich nu op de Nieuwstraat, entree evenemententerrein.

Vanuit Alkmaar: U volgt de N245 richting Schagen. Vervolgens bij de derde stoplichten rechtsaf het centrum in. U bevindt zich nu in de Havenstraat die na 300 meter in het Noord overgaat. Aan het einde van het Noord gaat u met de bocht mee naar links waarna u de eerste weg rechts gaat. U bevindt zich nu op de Nieuwstraat, entree evenemententerrein.

Parkeren voor niet luchtgekoelde bezoekers is onder andere mogelijk op de Menisweg.

Ook met het openbaar vervoer is het centrum van Schagen zeer goed bereikbaar. Voor een reis- en prijsadvies op maat surf je naar www.9292.nl of kun je bellen met 0900-9292 (70 cpm).