SCHAGEN - JYSK opent op woensdag 4 oktober de deuren van een volledig vernieuwde winkel in Schagen. De winkel op bedrijventerrein de Witte Paal wordt ingericht volgens het allernieuwste concept van de Deense retailer.

JYSK is bezig alle 101 winkels in Nederland om te bouwen naar het nieuwste winkelconcept om klanten nog meer interieurinspiratie te bieden. De winkels blijven tijdens de verbouwing gewoon open.

In Schagen worden drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook komt er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

De winkel wordt gerund door Channah van Steenderen de Kok, een van de eerste medewerkers van JYSK in Nederland. Ze werkt alweer 17 jaar bij het bedrijf en opende ruim zes jaar geleden als Store Manager de winkel in Schagen.

"De winkel voldeed prima, maar de uitstraling wordt nu nog veel beter", zegt zij. "Het is meer dan alleen een andere kleur op de muur. De winkel krijgt ook sfeervollere verlichting, andere stellingen en het blauwe tapijt wordt vervangen door een mooie, houtlook vloer. Alles oogt straks ook veel ruimtelijker."

De verbouwing ligt goed op schema voor de heropening op woensdag 4 oktober. Om 9.00 uur knipt Channah samen met haar team het lintje door. "We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen een kijkje komen nemen in onze vernieuwde winkel."

JYSK viert de heropening in Schagen met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent.