NIEUWE NIEDORP - Johan en Tiny Treffers van de hengelsportzaak Treffers – Fishing & Outdoor uit Nieuwe Niedorp houden i.s.m. de hengelsportverenigingen HSV “de Niedorpen” uit Niedorp, HSV “Vischlust” uit Kolhorn en HSV “VIOD” uit Heerhugowaard een ** GRATIS ** Roofvis Streetfishing Competitie voor de jeugd van 8 t/m 16 jaar.

Deze competitie wordt gevist over 4 wedstrijden waarvan de beste 3 vis resultaten tellen voor de eind uitslag. Er wordt met een werp hengel / Spin hengel gevist op de roofvis zoals de Baars, de Snoek en de Snoekbaars met kunstaas bestaande uit bijvoorbeeld, shads, pluggen, ect.

Tijdens de wedstrijden krijgen de kinderen iets te drinken en een kleine versnapering. Wie aan het einde van de competitie over zijn of haar beste 3 score de meeste lengte aan vis heeft gevangen wordt de winnaar 2018 / 2019. Er zijn prijzen voor de nummers 1 t/m 3 van het klassement, en voor de grootste Baars, snoek en snoekbaars. En natuurlijk is er voor iedere deelnemer aan het einde van de laatste wedstrijd een goodie bag met spulletjes.

Heb je zin om mee te doen, er mogen ook ouders en begeleiders aanwezig zijn, schrijf je dan nu in bij hengelsportzaak Treffers – Fishing & Outdoor aan de Dorpsstraat 163A – 1733 AH te Nieuwe Niedorp of telefonisch via nummer 0226 756363. Meer informatie en de viswateren waar de competitie plaats vindt is te vinden via de facebook pagina www.facebook.com/TreffersFishingJeugddagen