SCHAGEN - Afgelopen zondag 18 augustus werd er bij Jeu de boules vereniging PON in Schagen weer het Adam en Eva toernooi gespeeld.
Een promotie toernooi waar iedereen aan mee kon doen, ongeacht het niveau van het spel.


Om 9.30 kwamen 27 doubletten naar het terrein achter sporthal groeneweg aan de Wilgenlaan in Schagen om te strijden aan te gaan voor de titel ADAM en EVA, de naam zegt het al de duo's bestaan uit een man en een vrouw.
De dag begon met nog een klein beetje regen, maar eindigde met veel zon en toen waren ook rond 17.00 uur de winnaars bekend, waarbij in de B poule PON een groot aandeel had.

In de A poule was de titel weggelegd voor Joice en Marco Termaat uit Hoorn, de tweede plaats voor Alie Huizinga en Ruud v/d Ploeg, en als derde Frans en Anja de Klonia uit de Wormer.
De B poule werd aangevoerd door Jaap Oostïndier en Annemarie kuipers, als tweede eindigde Jan Huiberts met Trudy Stravers, en als derde Ruud Schuur met Ans Severeinse allen Spelend voor PON Schagen.

Na een geslaagd dag trok iedereen weer huiswaarts, en komen hopelijk allen weer terug op 22 september 2019 bij het SPEK EN BONEN toernooi, ook een promotie toernooi die toegankelijk is voor iedereen, dus als u ooit
op vakantie op de camping een potje jeu de boules heeft gespeeld bent u altijd welkom om uw krachten met andere te meten. Jeu de boules een sport voor jong en oud.