SCHAGEN - Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Elke tweede woensdag van de maand kunnen mensen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Een bijeenkomst start met koffie en thee en daarna bespreekt een deskundige een speciaal onderwerp. Woensdagochtend 9 oktober vertelt imagocoach Anneke Dercksen-Bobeldijk waarom het zichtbaar maken van kwaliteiten essentieel is om werk te krijgen, maar ook om je goed te voelen tijdens het werk. Wat laat je van jezelf zien? Liefst wil je zo ontspannen mogelijk ‘jezelf zijn’, maar hoe doe je dat? Hoe kun je jezelf kleden en presenteren op een manier die het best bij jou past en toch ook goed aansluit bij de vraag van je potentiële werkgever.


In deze workshop laat Anneke de deelnemers ervaren dat je uiterlijk je grootste vriend is. Ze werkt met mensen aan zelfvertrouwen en het herkennen van de eigen stijl. Onlangs heeft ze haar boek ‘MOOI is de kracht van jouw eigen stijl’ gepresenteerd.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. De bijeenkomst begint om 9.30 uur.