SCHAGEN - Voor starters op de woningmarkt in Schagen is er een spannend nieuw alternatief: de crowdfunding hypotheek. Een nieuw soort woningfinanciering waarmee iedereen kan investeren in andermans hypotheek. Hypotheekkantoor Van der Voort biedt deze nu als eerste aan in Schagen.

“Wij willen onze klanten altijd het beste uit de markt bieden”, zo geeft Simone Pankras van Van der Voort aan. “Het aanbieden van de Jungo crowdfunding hypotheek sluit hier perfect op aan.”

In samenwerking met Aegon
De nieuwe hypotheekvorm is een initiatief van Jungo in samenwerking met Aegon. Als er veel crowdfunders meedoen, profiteren de huizenkopers van een nog lager rentepercentage. Hiermee worden duizenden euro’s bespaard. Het overige deel van de hypotheeksom wordt gefinancierd door Aegon. Omdat dit tegen een lager risico kan, krijgen de kopers ook een lagere rente.

Vrienden en familie, maar ook mensen buiten de kennissenkring van de kopers, kunnen voor minimaal €250,- een ‘aandeel’ nemen in de hypotheek. De kopers krijgen alle hulp van Van der Voort om zoveel mogelijk investeerders te vinden.

Meer opties voor starters in Schagen
Voor starters in Schagen is het niet altijd even makkelijk om een huis en de juiste hypotheek te vinden. Pankras is daarom blij met de nieuwe optie. “We zijn altijd op zoek naar innoverende producten. En met de inzet van crowdfunding geeft deze hypotheek op een frisse manier invulling aan de financiering van een eigen woning.”

“Met het relatief hoge rendement van 2,8% voor de investeerder is Jungo daarbij een zeer welkome aanvulling op onze bestaande spaarproducten. Het is voor iedereen voordelig. We zijn er als kantoor dan ook trots op dat we dit kunnen aanbieden in Schagen.”

Voor meer informatie: info@vandervoortgroep.nl / 0224 – 217 400