TUITJENHORN - De voorbereidingen voor de 2e Sportveiling van de verenigingen Hollandia T, voetbal en handbal, en volleybalvereniging De Boemel zijn in volle gang. Het belooft weer een waar spektakel te worden.

Via de website www.hvv-sportveiling.nl en Facebook kunt al bekijken welke kavels er aangeboden worden. Dit zijn natuurlijk nog lang niet alle kavels!! De afgelopen weken zijn onze vrijwilligers langs de huizen gegaan om net als de vorige keer u te vragen welke diensten of producten u voor de veiling wilt aanbieden. We hebben weer veel enthousiaste reacties ontvangen.


Al deze zaken worden de komende periode nog verwerkt. Zodra alles verwerkt is wordt de gehele catalogus bekend gemaakt. Hou hiervoor de website en Facebook in de gaten! Hebt u nog niet gereageerd of heeft u nog niets vernomen en wilt u toch een kavel aanbieden. Dit kan via de website nog tot 19 januari.Wilt u iets kopen? Het wordt mogelijk gemaakt om u via de website alvast als koper in te schrijven. Dit voorkomt dat we op de avond alle inschrijvingen moeten verwerken en er misschien hele wachtrijen ontstaan. Laten we er samen een enorm spektakel van maken.


AANVANG 20:00 UUR | INSCHRIJVEN/AANMELDEN VANAF 19:00 UUR

BEZICHTIGING VAN DE KAVELS 19:00 - 20:00 UUR