SCHAGEN - Theatergroep Ila van der Pouw voor jong en oud: theater zoals je zelden ziet. Een onvergetelijke ervaring. Zij behoort tot de absolute top van het Nederlandse poppenspel Ila van der Pouw en laat je vergeten naar schepsels van zeemleer en schuimrubber te kijken.

De voorstelling ’Het Mysterie van Villa Fantoom’:

Amélie erft een vervallen villa. Ze ontmoet de vreemde bewoners die allemaal hetzelfde lijken te willen: Amélie moet de nieuwe gravin worden. Maar Amélie vindt dat gravin zijn in een oude, koude villa helemaal niet zo boeiend. Volgens een eeuwenoud familieverhaal is er ergens in de villa een schat verborgen. Waar die schat is verborgen is al net zo lang een mysterie. En dat mysterie wil Amélie hoe dan ook oplossen. Om vervolgens de villa te verkopen, met de schat te vertrekken en een rijk, zorgeloos leventje te leiden. Wie wil dat nou niet?

Een spannende en humoristische voorstelling over de waarde van trouw en vriendschap. Bekroond op festivals in Praag en China. Een visueel theaterstuk met magische dans van Noa Janssen en meesterlijk poppenspel van Ila van der Pouw.

Datum: Zondag 8 oktober 2023
Aanvang: 14.30 uur
Entree: 10.00 euro