SCHAGEN - Internetcriminelen vallen elke dag mensen lastig met bijvoorbeeld valse e-mails en marktplaatsfraude. En dat wordt alleen maar meer. Want steeds vaker worden geldzaken online geregeld. Op 13 november organiseert KopGroep Bibliotheken, in samenwerking met RegioBank De Jong, in Bibliotheek Schagen de gratis workshop Veilig online bankieren.


Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren de deelnemers welke vormen van internetcriminaliteit er zijn en hoe je deze kunt herkennen, in welke situaties je nooit gegevens moet delen en wanneer je websites of e-mails juist wél kunt vertrouwen.

De workshop wordt gegeven door de zelfstandig adviseurs van RegioBank De Jong. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek of te bankieren bij RegioBank De Jong. De informatie is algemeen en voor iedereen die iets wil weten over veilig online bankieren. Iedereen is van harte welkom.

Kom je ook? De workshop in Bibliotheek Schagen wordt gegeven op maandag 13 november en begint om 10.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan via de website www.kopgroepbibliotheken.nl/activiteiten of aan de balie in de bibliotheek.