SCHAGEN - Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen in bibliotheek Tuitjenhorn genieten van een spannend goocheloptreden. Dinsdagmiddag 22 oktober komt Professor D naar de bieb voor een eigentijds sprookje vol goochelarij, magie en humor. Het optreden begint om 15.00 uur, de toegang is € 3,50.


De voorstelling
Professor D is de briljantste, geniaalste, mega intelligentste slimkees van de 21e eeuw. Je gelooft werkelijk je ogen niet als hij je zijn uitvindingen laat zien. Maar wat heb je daaraan, als je iedere morgen in je eentje aan de ontbijttafel zit? Helemaal niets! En daarom is Professor D het zat. Het is tijd voor actie: hij gaat op reis! Met zijn tijdmachine reist professor D door verleden, heden en toekomst. Op zoek naar de schat, met een eeuwenoude kaart op zak, om even later een jonkvrouw te redden uit de klauwen van een draak. Want als het even niet meezit, dan zorgen zijn uitvindingen wel voor een oplossing.


Vijfvoudig Nederlands Kampioen
Goochelen De voorstelling wordt gespeeld door Hilbert Geerling, vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Hij begon zijn goochelcarrière als ‘normale’ goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg. Een weg vol verhalen. Deze mix van verhalen en goochelen gaven hem de mogelijkheid om voorstellingen te maken die je met recht magisch jeugdtheater kunt noemen. Een unieke vorm van entertainment, die hem diverse prijzen opleverde.


Voorstelling Professor D op dinsdag 22 oktober in de bibliotheek aan de Oostwal 6 in Tuitjenhorn, aanvang 15.00 uur, toegang € 3,50. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.