TUITJENHORN - Zaterdag 18 juni (14.00 uur) komen leefstijlcoaches Mieke Beemsterboer en Ciska Gijsbers met hun boek naar de Primera in Tuitjenhorn en geven een gratis workshop over gezonde leefstijl.


Leefstijl en gezondheid is hot. We lezen echter ook dat veel diëten uiteindelijk maar weinig succes opleveren. Maar hoe kun je je leefstijl dan duurzaam veranderen in deze huidige tijd met weer allerlei leuke activiteiten, etentjes en borrels? Wil je iets veranderen aan je leefstijl, en ben je op zoek naar langdurig resultaat, maar heb je een duwtje nodig om op te starten?


Mieke Beemsterboer (diëtist en leefstijlcoach) en Ciska Gijsbers (leefstijlcoach) vertellen je deze middag meer over de voordelen van een gezonde leefstijl. Ze delen deze middag graag tips en helpen je op weg naar een goede start, zodat je na de workshop direct kunt beginnen met de eerste stappen naar een gezonde leefstijl.


Mieke en Ciska begeleiden in hun praktijk mensen naar een gezonde leefstijl, een betere balans en meer energie. Op basis van hun ervaringen en kennis op het gebied van voeding en leefstijl ontwikkelden ze het ‘GEZOND in 7 stappen’-plan. Dit is uitgewerkt in het boek GEZOND in 7 stappen. In het boek leer je duidelijk je doel te stellen en stap voor stap je leefstijl te veranderen. Iedereen kan het en je zult merken dat je er ontzettend veel energie van krijgt!


Over het boek GEZOND in 7 stappen


Zoek je naar een gezondere leefstijl? Heb je regelmatig last van stress? Wil je wel wat meer tijd aan jezelf besteden? Of vind je het gewoon interessant om te lezen hoe je makkelijk een gezonder leven kunt leiden? Dan is dit boek echt iets voor jou. Ciska en Mieke delen op een nuchtere en positieve manier hun kennis en geven je praktische handvatten om aan je leefstijl te werken.


“Leefstijlcoaches Ciska en Mieke hebben een praktisch en nuchter boek geschreven dat van de lezer een eigen leefstijlexpert maakt. Het boek geeft veel no-nonsens informatie en daagt de lezer vooral uit om na te denken en zich bewust te worden van zijn of haar leefstijl. En dit is de beste start voor een blijvende gedragsverandering!” Yneke Kootstra, leefstijlprofessional en directeur van de Academie voor leefstijl en gezondheid


"Afvallen, meer bewegen, minder stressen, stoppen met roken: we weten wel DAT het moet, en kortdurend iets proberen lukt vaak ook wel, maar HOE hou je het vol? Daar worstelen we mee. Wat een uitkomst dat er handvatten voor zijn die zijn opgeschreven in een prachtig boek als dit. Een aanrader!" Walter Bouwmans, huisarts en mede-oprichter van Physicians Association for Nutrition, the Netherlands

Boekpresentatie en workshop is bij:
Primera Tuitjenhorn, Dorpsstraat 44
Zaterdag 18 juni 2022 Tijd: 14.00 uur

Meer informatie over het boek of voor een recensie exemplaar:
Mieke Beemsterboer
06-82876124
info@7xgezond.nl