SCHAGEN - Elke week een uurtje wandelen in een rustig tempo, met onderweg aandacht voor de natuur. Dat is Gezond Natuur Wandelen. Bedoeld voor mensen die meer willen gaan bewegen en het gezellig vinden om samen met anderen te wandelen. In Schagen is elke woensdag om 10.30 uur een Gezonde Natuur Wandeling vanaf Wielewaal 8, 1742GC, Schagen. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Vrijwilligers begeleiden de groep en vertellen onderweg iets over de natuur. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee drinken. Deelnemers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Meewandelen is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Vrijwillige wandelbegeleiders Voor onze wandelgroep in Schagen zijn we op zoek naar vrijwillige wandelbegeleiders. Vrijwillige begeleiders krijgen een korte IVN-natuurmomentencursus, een wandelbegeleiderscursus en een EHBO-cursus aangeboden. Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op: contact@gezondnatuurwandelen.nl.