'T VELD -


10 Kamp.
In goed overleg met Jeugd club 't Veld heeft de organisatie van het Pinkstercomité besloten dat de Pre 10- kamp voor de jeugd dit jaar NIET doorgaat.
Het Kermisvoetbal voor de jeugd werd in Sporthal ’t Zijveld afgewerkt.
De gewone 10-kamp gesponsord door hoofdsponsor Gevelconcept later op de dag ging wel gewoon door en had over belangstelling niet te klagen.
Om 15.00 uur verzamelde de 10 coaches op het Sportpark, en werd er besloten om het door te laten gaan.
Het werd een waar spektakel op het B veld, vanaf 16.00 uur werd er met kracht inspanningen gesmeten waar een paard de hik van krijgt en fanatisme die de boventoon voerde.
Het maakte het een lust voor het oog van elke toeschouwer.
Ondanks de harde straffe wind, en zwaar bewolkte luchten werd er enorm fanatiek gebikkeld.
Maar gelukkig was de EHBO ook weer aanwezig die een paar keer handelend moest optreden.
Aan het eind van de rit, en 7 spellen verder kwam er een winnaar uit de koker, de Drenaclajo’s gingen er uiteindelijk vandoor met de welbekende cup met de grote oren.
Zeer verrassend, nadat het team van Kopend steeds aan de leiding had gestaan wist team Drenaclajo’s met het laatste spel het paalklimmen, en de inzet van de Joker alsnog nipt de overwinning in de wacht te slepen.


Steenwerpen.
Ook dit jaar stond het Steenwerpen weer op het programma tijdens de Pinksterfeesten in ’t Veld, dit spektakelstuk werd gesponsord door WIJZ! Hypotheken en Verzekeren.
Het is een simpel spel waardoor er ook deze keer verrassende winnaars uit de bus kwamen rollen.
Iedereen in de leeftijd vanaf 12 jaar mocht het weer proberen op de 8 geprepareerde banen nabij Café de Vriendschap.
Wie gooit er in 2019 het hoogst van allemaal en welk team scoort de meeste punten.
Rond de klok van 16.00 uur zondagmiddag 1e pinksterdag, ging dit spektakel onder prima weersomstandigheden van start, er hadden zich 56 teams aangemeld om te strijden voor deze Officieuze WK titel.
De deelnemers en het ook nu weer massaal aanwezige publiek waren weer verzekerd van een hele leuke en vooral spannende middag.
Het leverde ook deze editie weer verrassende winnaars op.