CALLENTSOOG - Op 9 juli krijg je de kans om te fotograferen in delen van het Zwanenwater waar je anders niet kan komen! De begeleide Fotowandeling Zwanenwater is een buitenkans voor natuurfotografen. Onder leiding van een vrijwillige boswachter struin je zo'n 3 uur door het Zwanenwater en kom je op bijzondere, nog bijna onontdekte plekken in dit prachtige waterrijke duingebied. Plekken ver van de paden, waar je anders niet mag komen.

Je struint door de duinen, loopt door natte duinvalleien en wandelt langs de natuurlijke duinmeren van het Zwanenwater. Laat je verrassen door de uitgestrekte en gevarieerde natuur van het Zwanenwater en fotografeer de prachtige landschappen en de bijzondere plant- en diersoorten die het Zwanenwater rijk is! Fotografeer vlinders, libellen, vogels, orchideeën en andere bloeiende planten, en misschien wel de prachtige groene zandhagedis.

De wandeltocht wordt begeleid door vrijwillige boswachters. Zij fotograferen zelf graag en vaak in het Zwanenwater. De begeleiders kennen dan ook de mooiste plekken voor het maken van de beste foto’s. Je gaat naar onontdekte plekken en buiten de paden van dit bijzonder duingebied.

Meer informatie en aanmelden en kan via de website van Natuurmonumenten:
www.natuurmonumenten.nl/agenda