SCHAGEN - Er wordt weer wat leuks georganiseerd in het centrum van Schagen! Een unieke culinaire avond uit, waarbij je elke gang in een ander restaurant krijgt. Zo voelt het of je 4 keer uiteten gaat op 1 avond! In het totaal zijn het 4 heerlijke gangen en zit er bij het voor-, tussen en hoofdgerecht een speciaal geselecteerde bijpassende wijn erbij en krijg je bij het dessert een lekkere kop koffie/thee. De restaurants waar je elk een gang krijgt inclusief een bijpassend drankje zijn: Leuk Restaurant, Wonders Eten en Drinken, Hotel Marktstad – Restaurant de Ooievaar, Havana Schagen.

Het is een hele leuke en unieke manier van heerlijk uiteten gaan. Zo kun je namelijk op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

Het wordt georganiseerd op donderdag 5 oktober.

Deelnemen Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 69,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 4 bijpassende dranken en kan je gebruik maken van de gratis app. De aanmeldingen gaan snel, dus met je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl