'T VELD - In de week van 20 – 25 mei is er een bijzondere feestweek in de plaatselijke Superrr aan de Rijdersstraat in ’t Veld.


Op 26 mei 2014 werd de dorpswinkel na 5 jaar leeggestaan te hebben feestelijk geopend.
Toen de eerdere winkel zijn deuren sloot is er op allerlei manieren geprobeerd om toch weer een supermarkt in de dorpen te krijgen.
Dat lukte echter niet direct, maar dankzij de inspanningen van de Dorpsraad van ’t Veld, Zijdewind en de Moerbeek, aangevuld met de toen nieuw opgerichte DorpsOntmoetingsPlek (de DOP), kon er toch weer een winkel geopend worden.
Ook was dat mogelijk geworden dankzij de medewerking van veel bedrijven en vrijwilligers die geholpen hebben het interieur op te knappen.
En dankzij de bijdragen die veel dorpsbewoners gegeven hebben bestaan ze nu alweer 5 jaar.
Alle reden dus voor een feest, dat gaan ze doen met verschillende activiteiten.
Gedurende de hele week kan iedereen meedoen aan een quiz met vragen over de Superrr.
Ook zijn diverse aanbiedingen en voor de kinderen staat er in deze feestweek een grabbelton.
Op vrijdag en zaterdag 24 en 25 mei zal er muziek zijn in de winkel.
En…… die zaterdag staat er voor de kinderen een springkussen naast de Superrr op het terrein van de firma Groen (dank voor de medewerking!!).
Ook plaatselijke middenstanders doen mee, zo kunt u o.a. als u iets gekocht heeft in de Superrr met de kassabon naar de overburen gaan.
En kan men bij Slagerij Broersen voor € 5,-- een heerlijk vleespakket kopen.
Kortom: het wordt een mooie week, op vrijdag en zaterdag is er het meeste te beleven met live muziek in de versierde winkel aan de Rijdersstraat in ’t Veld..