WAARLAND - Op zondag 30 september a.s. opent Manege Waarland opnieuw haar deuren voor de jaarlijks terugkerende Fancy Fair. U bent welkom van 12.00 uur tot 18.00 uur .


De FancyFair is een spektakel voor jong en oud met vele shows en demonstraties. Extra dit jaar is er die grote rode auto, altijd al eens binnen willen gluren bij de Brandweer? Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u op vaste tijden gratis een rondje paardrijden. Natuurlijk is onze vertrouwde spelletjeskaart weer te koop voor €5,- met o.a. Mega Stormbaan, spelletjes, knutselen, schminken en een hapje en een drankje. U kunt lekker struinen langs de diverse kraampjes op onze gezellige braderie tot +/-17.00 uur. Het Rad van Fortuin draait meerdere keren op de dag waar leuke prijzen te winnen zijn met aan het einde van de dag een fantastische hoofdprijs. Kortom, deze dag is voor iedereen! De opbrengst van alle activiteiten gaan naar onze drie Carrouselteams die rijden op Manege Waarland.

Altijd al willen paardrijden? Nu is uw kans! Op deze dag biedt Manege Waarland u diverse pakketten aan met een mooie welkomstkorting en natuurlijk een leuke goodybag. Ook voor gewoon een gezellige dag met een hapje en een drankje bent u van harte welkom op 30 September a.s. De toegang is gratis en Manege Waarland is te vinden aan de Nieuwboerweg 10 te Waarland.