NOORD-HOLLAND - Speciaal voor de late beslissers houden de vestigingen van het Clusius College in Alkmaar, Hoorn en Schagen op woensdagmiddag 25 maart 2020 een extra informatiemarkt over hun mbo-opleidingen. Jongeren die komend jaar een mbo-opleiding willen volgen, kunnen komen kijken wat de verschillende opleidingen hen te bieden hebben.

De keuze voor de juiste opleiding kan best moeilijk zijn en het Clusius College wil jongeren daarbij graag helpen. De extra informatiemarkt geeft late beslissers en jongeren die nog twijfelen over een opleiding tot het laatste moment de kans om zich te oriënteren. Om volgend schooljaar te kunnen studeren moeten zij zich voor 1 april 2020 inschrijven, dus de tijd begint te dringen.

Clusius mbo bereidt voor op loopbaan met groeikansen
Op het mbo van het Clusius College kun je kiezen uit 17 mbo-opleidingen, gegeven op drie locaties in Noord-Holland. Alkmaar, Hoorn en Schagen. Wat deze opleidingen met elkaar gemeen hebben: Ze leiden allemaal op voor de groene sector. Een veelzijdige sector die veel meer omvat dan alleen het klassieke boeren bestaan. Van food tot design en van recreatie tot productie. Groen is overal om ons heen en binnen de groene sector is Nederland een wereldspeler met veel groei- en baankansen voor afgestudeerden.

Welke opleidingen presenteren zich op de informatiemarkten
Op de website www.clusius.nl is te zien welke mbo-opleidingen zich presenteren op de informatiemarkten van de verschillende vestigingen.

Wanneer en waar
De informatiemarkten vinden plaats op woensdag 25 maart van 16.00 – 18.00 uur op drie locaties van het Clusius College, te weten Alkmaar (Drechterwaard 10), Schagen (De Boomgaard 9) en Hoorn (Blauwe Berg 1a). Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Meer info en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.clusius.nl.