SCHAGEN - Na vele avontuurlijke jaren sluit Escape Room Schagen op 2 juni haar deuren. Om deze bijzondere periode af te sluiten, wordt het allerlaatste tijdslot van de escape room geveild. De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar Stichting Hartekind, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een hartafwijking.


De veiling betreft het laatste tijdslot van Space Lab om 16:15 op zondag 2 juni. Geïnteresseerden kunnen hun bod plaatsen via escaperoomschagen.nl/veiling-hartekind. De veiling sluit op 29 mei om 23:59. Heb jij het hoogste bod? Dan speel jij zondag 2 juni in totaal met 2 tot 7 personen de laatste Escape Room van Schagen.

“We begonnen ons avontuur met de Space Lab escape room in 2017, en het is dan ook passend dat we hiermee eindigen,” aldus Lisanne Kuilman, eigenaar Liz Events en Escape Room Schagen. “Wist je dat 1 op de 100 kinderen wordt geboren met een hartafwijking? Dat zijn gewoon 4 kinderen per dag. Het is doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen in Nederland, elke 48 overlijdt er 1 kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Elke keer als ik dit lees schrik ik er toch weer van. Mijn man was een hartekind bij zijn geboorte. Met hem gaat nu alles goed. Dit wil ik voor alle hartekinderen. We hopen daarom ook dat deze veiling niet alleen een mooie afsluiting is voor ons, maar ook een waardevolle bijdrage levert aan Stichting Hartekind.”