SCHAGEN - Organisatiebureau &JOY. organiseert op zaterdag 6 november &JOY. Trouwbeurs Schagen, in samenwerking met De Grote Kerk, Hotel Marktstad en Restaurant Ooijevaar. Midden in hartje centrum van Schagen. Diverse trouwleveranciers uit de regio presenteren op een stijlvolle manier al het moois wat de trouwbranche te bieden heeft.


Creatieve brein achter &JOY. is Thessa Latupeirissa. Een organisatiebureau dat sinds 2008 gespecialiseerd is in bruiloften, want de trouwbranche is haar op het lijf geschreven. Je kunt er terecht voor inspiratie, advies, styling en weddingmanagement op je favoriete trouwlocatie. Deze bruistablet en teamworker pur sang zit vol ideeën. Als doelgerichte feelgood weddingmanager gaat ze er voor de volle honderd procent voor als ze iets in haar hoofd heeft. Zo lanceerde ze in 2013 haar eerste Trouwbeurs in het AFAS (AZ) Stadion in Alkmaar. Inmiddels is de &JOY. Trouwbeurs ook te bezoeken in Zwolle, Groningen, Amersfoort en Schagen.

Thessa werkt samen met haar team professionals aan de liefde en ontzorgt bruidsparen met liefde voor het vak. Zij is ook hofleverancier voor diverse trouwlocaties in de regio.

Haar droom? Met haar reizende inspiratieplein de Tinder van de trouwbranche worden. ‘In een sfeervolle ambiance krijgen verloofde koppels de kans om kennis te maken met diverse leveranciers uit de trouwbranche. Het aanbod is gevarieerd, eigentijds en biedt voor elk budget mogelijkheden. Een bezoek aan de Trouwbeurs Schagen helpt om inspiratie op te doen en jullie bruidspersoneel te selecteren’.

Haar missie is duidelijk: &JOY. Trouwbeurs wordt dé plek waar bruidsparen en leveranciers elkaar vinden. Na zo’n bizarre tijd voor de trouwbranche en horeca is het hoog tijd voor een feelgood event als deze. Voor € 7,50 kun je online een ticket scoren inclusief goodiebag voor elk stel. Meer informatie of deelnemer worden? www.njoyparty.nl/trouwbeurzen


&JOY. Trouwbeurs editie Schagen
Locatie: Grote Kerk in samenwerking met Hotel Markstad
Datum: Zaterdag 6 november
Tijd: 10.00-16.00 uur
&JOY. Trouwbeurs Schagen 2021 – Ticketkantoor