SCHAGEN - Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen. Elke tweede woensdag van de maand kunnen mensen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Een bijeenkomst start met koffie en thee en daarna bespreekt een deskundige een speciaal onderwerp. Woensdagochtend 11 december geeft Miranda Winters de interactieve workshop: “Als jij je ideale baan mag vormen, hoe ziet die er dan uit?”

Er komen verschillende vragen aan de orde, zoals: “Wat vind je leuk om te doen? Wat zijn jouw talenten? En welke werkzaamheden passen daarin?” Deelnemers leren deze ochtend om zich een beeld te vormen van hun droombaan. Als coach en adviseur draagt Winters graag haar steentje bij om het werkgeluk van mensen te vergroten. Een leuke baan, met plezier naar je werk gaan, voldoening halen uit je werksituatie en je blijven ontwikkelen. Dat zijn de elementen die bepalend zijn in de werksituatie. Voor iedereen is de mix hierin anders.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van bibliotheek Schagen, Torenstraat 1A. De bijeenkomst begint om 9.30 uur.